KAUPPAKESKUS SAARI, HYVÄN MIELEN SYNTTÄRIT, CASE

Tunnus ja tapahtumailme

Saimme innostavan toimeksiannon suunnitella kauppakeskus Saaren 1-vuotissyntymäpäivien tapahtuman ja markkinoinnin. Kantavana ydinteemana Saaren brändilupauksen mukaisesti: Hyvä mieli.

Synttärikutsu monikanavaisesti

Näkyvyys alueella varmistettiin niin perinteisen printin, suorajakelun kuin digitaalisten kanavienkin yhteisvoimin – itse kauppakeskuksen roolia tehokkaana mediana unohtamatta.

Tapahtuma- ja tarjousmarkkinointi

Synttäritapahtuman sisältö ja tarjoukset perinteisenä suorajakeluna alueen kotitalouksiin ja yrityksiin. Sähköinen versio synttäriesitteestä Saaren verkkosivuilla.

Hyvän mielen synttäritunnelmia

Synttäriviikolle Saareen mahtui monenmoista riemukasta tekemistä ihan kaikille – vauveleista vaareihin ja mummoihin – ja kaikille siltä väliltä!

Hyvän mielen synttäritunnelmia

Synttärivieraiden ilo valaisi koko viikon pituista tapahtumaa, jossa viihdyttiin taikatemppujen äärellä, jännitettiin onnenpyörän pyörähdyksiä, liikututtiin hellyttävien hyvän mielen pingviinien esityksistä ja
halihetkistä sekä nautittiin kaikkien liikkeiden runsastakin runsaammista synttäritapahtumista ja tarjouksista!

Hyvän mielen synttäritunnelmia

Synttäriviikon kiehtovat ja osallistavat ohjelmanumerot sekä taitavat artistit keräsivät kerta toisensa jälkeen täydet katsomot täynnä iloa ja riemun tunnetta.

Hyvän mielen synttäritunnelmia

Synttäriviikon ohjelmallisuus huipentui Laajasalon mieskuoro Könsikkäiden konserttiin, joka johdatteli syntymäpäivävieraat moniäänisesti synttäritunnelmista alkavaan joulunaikaan.

Asiakkaitamme

[wp-video-popup id="video2" vimeo="1" video="https://vimeo.com/317048347"]

sataprosenttia oy

Länsikeskus,
Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo
Puhelin: +358 400 204 535
postilaatikko@sataprosenttia.fi

Copyright Sataprosenttia Oy 2018